CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Aku MeNuLis BuKaN KeRNa NaMa

I'M NOT WEIRD, I'M SPECIAL EDITION.... WOHOOOOO!!!!!!

Tuesday, May 17, 2011

testimoni produk Nano white

hye!! hari ni nk citer-citer ckit pasal satu produk yg tlh di cuba try test oleh aku selama hampir sebulan lebih ... kalau sblom ni, aku adelah sorang pengguna setia produk shurah... aku dh pakai produk ni drpd tingkatan1 smpai la umo 21 tahun...


shurah
produk shurah ni aku just guna pencuci muka, toner dgn krim je... tp, baru2 ni setelah dipromote oleh diana danielle.. opps, silap, oleh rumate aku, so aku pon try la gune produk nano white hak milik dye.. bila first aku pakai mask nano white ni, immediately aku rase licin je muka aku pas aku basuh muka..  fulamakkk!!... haha.. produk nano white ni sbenarnya drp syarikat yg sama yg kuarkan produk follow me... so, sblom blk bercuti kt umah, aku pon berlari laju2 pegi watson nk beli bende ni... aku beli pencuci muka jenis clay dgn toner.. pencuci muka nano white ade dua jenis; awekaning dgn clay.. kalau jenis awekaning ni mcm stail pencuci muka biasa, mksud aku tekstur dye la... tp kalau jenis clay, ade rase pasir2 ckit, utk buang daki2 la kot... toner dye mmg bau best la.. hehe





harga utk pencuci muka dlm rm15 hinggit... toner dye pon harga lebih kurang cmtu jgk la.. so, testimoni aku pas pakai produk ni slama hampir 1 bulan lebih ialah....dammm damm duuummm...
 ok la jgk..(cess, ok je jwpan)... gini, mase aku pkai shurah, muka aku ade naek byk la jgk bintik2 kecik kt muka, after aku dh pakai nano white ni, bintik2 kecik kt muka dh slowly hilang.. tp, kalau korang tanye jd cerah ke x muka, jwpn aku, xde effect pon... xtaw la kot2 effect dye dtg lmbat ckit ke cmne ke.. bt mase skng ni aku rase ok la jgk produk ni.. so, klau ade sape2 nk cuba try test nano white ni, dipersilakan... bleh la kte share2 cmne effect kt muka kamo2 sekalian..ok, adiiioooossss

29 comments:

  1. hmmm,cam mnarik jep...nnt nk try test jgk laa,,,hihihi..

    ReplyDelete
  2. hehe... cuba la try test... mane taw pasneh kulit cerah mcm omputih... kihkihkih... lina pkai pencuci muke jenis nape??

    ReplyDelete
  3. wowwww cuti 4 bln boleh jd duta nano white niiiiiiii :)

    ReplyDelete
  4. hehe... nmpaknye diana danielle makan pasir je la pasneh, sbb sy dh jd duta... kihkihkih... naek cuti ni tgok la ade effect ok ke dop kt muka sy... =).. kalu eli nk cuba try test pon bleh jgok...

    ReplyDelete
  5. owg pon baru cuba guna nano white...
    setakat ni oke laaa...
    minyak pun dah bertambah kurang...
    lau x... hari2 kulit muka ni cm tak ducuci..
    bnyk sgt2 mnyk kat muka nii....

    ReplyDelete
  6. btol....btol... mmg muka jd kurang berminyak.. cik anon pakai pencuci muka jenis ape? gune sume produk nano white ke mcm sun block dye?

    ReplyDelete
  7. best la pakai produk ni..baru pakai dalam 3 hari dah nmpk hasilnya..muka rasa bersih..pastu jerawat pun dah kurang..harga pun murah..

    ReplyDelete
  8. sy bru pkai je nih..trial set bru.ase berminyk la.tk seng duduk,pastuh jari2 yg di gune ntok mncuci pon trase berminyk ase pns tk slesa dduk..knape ek...adusss pening3 dh byk cube produk...ape2 je iklan trus sy sambar,fair n lovely,safi,alaisyah,shurah,shahirah,olay total effects,,R Zac,sendayu tggi,sabun beras siam tuh,pastuh bru2 ni gune zai beauty formula,7 produk zai beauty dekat 800...giler mhl...kesan tk npk ape jgk.....dh 2 bln gune...trus tuka kpd nano white hari ni,sbb ade junior sy ckp dlu muke dye berjerawat teruk besor cm jrwt btu lpas dye pkai nano white muke dye ok..n sy tgok kulit dye gile bagai cntik siottt puteyy,tk npk lgsg cela gebussss habisssss mcm tk pnh ade mlsh kulit before this...

    ReplyDelete
  9. owh mcm tu ke nia.. hurm...ekceli, sy pon dh stop pkai nano white...sblom ni mmg effect dye marvelous giler... tp, lame2, kulit sy jd kusam, pastu naek byk bintik minyak...skng ni sy pakai shurah blk... sy pkai yg set kaler pink tu... stakat ni ok lg...bintik2 dh berkurangan... sy rase, baik nia stop pkai nano white...mungkin dgn org laen, effect dye ok...tp dgn kite x... sy nk bg suggestion pon xtaw...sy pon tgh tunggu effect drp shurah tu... hopefully, ok la... =)

    ReplyDelete
  10. klau nia tgok gmbar sy kt kebun tu, tu la effect pas pakai nano white...kulit jd licin, tp lame2, effect dye mcm hilang...huhuhu...

    ReplyDelete
  11. saya pernah gak guna nano white nie.. muke sy jenis berminyak r gak.. sensentive.. but pas gunan nano white ni.. kulit tmpak ok r.. p kene r jaga gak.. kene r rajin pakai semua 2.. mostrzer 2.. sy apaki selalu.. sebab kulit muke y berminyak ni xmemerlukan pelembab yang terlalu bnyak.. pakai r dalam sekali 2 hari.. sethun setegah gak pakai.. mmg ok r.. p skunk dh x pakai g.. sbeb xmampu asenye.. almaklum r student g.. skunk kai gernier jek.. pun ok gak.. p xseok nano white... toner nano white bgus untuk mengecilkan pori2.. kalau grner 2,, xok langsung.. xbest.... i love nano whiteee

    ReplyDelete
  12. juz nak share, apa kata try guna facial cleanser "Bio Essence birdnest" botol dia warna gold..i pakai ok muka jd bersih..buih dia xbyk n wangi..actually buih xbyk tu yg ok than yg byk buih.so try la tgkkot2 berkesan dgn ur face;>

    ReplyDelete
    Replies
    1. slm bio essence ok ke?sy pakai naik sume bintik2 jerawat kecik...

      Delete
  13. owh, berape ek harge dye? mesti mahal kan? bintik2 minyak kat muka boleh hilang x?

    ReplyDelete
  14. sy pun pakai nano white gk. dlu kulit muka brminyak pakai safi, then tukar garnier lak, xhabes pakai lg jd kering teruk sgt. so, sy cri info kt tenet, jmpa la nano ni. byk gk produk dia sy guna. so far, pelembap dia mmg ok utk kulit sy. dh xkering pn. skang tngah try depigmntor serum lak.nk hilangkan parut jerawat lama, xtau la kesan ke x. baru je 2,3 hri try, mcm xbrapa nmpak g hasil dia.insyaallah, lepas ni ok kot. kena sabar sikit at least 2,3 bulan ke. so far, nano ok utk sy.

    ReplyDelete
  15. Hi sama nak kongsi ceta juga ni. Saya bnyak dah tukar2 sabun muka ni sama produk muka macam2 ada yg mahal dan murah saya cuba dah..kerna gara2 ikut kawan pakai 99 Natural kulit muka saya rusak banyak hitam2 dan jeragat.. Putus asa saya sebenar nya tiap kali cuba satu tak jugak berkesan apa2 malahan tambah teruk muka saya cuba yg situ pun 2x5 semua nya hampa! Pas tu jiran saya suruh saya cuba nanowhite so sekarang saya baru try lh ni baru 3 hari memang tak di nafi kn toner nano best saya rasa muka saya tak gatal2 Seperti selalu kalau guna toner muka lain ..saya harap2 Nano white ni tak kecewa kn saya..saya tak nak lh wajah saya putih melepak saya cuma nak Kulit wajah saya sihat sperti dulu sebelum saya pakai produk gila 99 Natural tu..

    ReplyDelete
  16. kite pon pakai nano white, alhamdulillah ada efect :)

    ReplyDelete
  17. Hai.. sy dh pkai nano white 2 tahun dh.. klit mmg ok, xdk alahan, wrna sekata tp dari segi cerah, mmg xdk effect. mcm 2 ja..

    ReplyDelete
  18. Hi, sy pun pakai nano white dari taun 2010 lg sampai sekarang.tp dah x pakai sunblock dia sbb bila pakai sunblock muka jd burn lg.so sy pakai day cream ok la sikit.x burn sangat dah n tone kulit pun nak sekata balik. sy selalu pakai pencuci clay, toner, day cream n night cream jela. nak kata cerah tu xdela mana tapi muka jadi bersih lah.:)

    ReplyDelete
  19. huhu xtw produk ap y sesuai ngan muka nie,..da try pkai nano white,kdg2 k kdg2 x,..huk3

    ReplyDelete
  20. dah hampir 6 bulan pakai nano white.. rasa best sangat pakai produk nie..berbeza dengn produk lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhh...tpi mcm mane erk nk hilangkan parut jerawat n nk cerahkan kulit...blh kongsi x erk

      Delete
    2. biasanya utk hilangkan parut jerawat, sy guna skrub muka 2 kali seminggu tiap2 malam..alhamdulillah, nampak pudar ckit parut jerawat.. utk cerahkan kulit badan, sy guna lulur putri binari susu beras..

      Delete
  21. ida pakai produk nano white ni dah sebulan.. mmg best jer..pipi rase lembut je taw.. yg penting ..dulu kulit muka teruk berminyak.. skrg alhamdulillah.. dah ok.. kulit muka bertambh cerah.. ida tak pakai full produk ni.. just krim mlm n penyembur astringent mist.. penuci muka..pastikan pakai sabun vitamin a,c&e. produk SF.. ok sgt2..

    ReplyDelete
  22. Hai...sy pn DLM dilemma nk pilih produk..antara nano n bio ensense mne lg OK? Ntok cerah n x bminyak

    ReplyDelete
  23. hri ni 1st day sy cuba nano white infinity... hrp ok...dn xsbr nk tgk hasilnya... sape2 taw x beza nw infinity dgn nano white yg biasa korang pkai tu?? yg putih hijau tu....

    ReplyDelete
  24. nano white ni sesuai x utk hilangkan pigmetasi?

    ReplyDelete
  25. Sy pun bru jer pkai nano white..sebelum ni pkai collagen plus jer tp lama2 rasa boring lak pkai collagen tu sbb rasa mcm x slamat..so sy stop gune n try nano.. so far okey..muka saya jenis yg berminyak actually..tp after pkai nano white, muka sy dh kurang brmyk.. n im so happy with that effect.. satu lg, parut jerawat dekat pipi sy pun dh nmpak mkin pudar..hopefully it will go..

    ReplyDelete

You like it..Just share it